eFlexFuel | Ennen asennusta
Videolinkki

Huomio nämä kohdat ennen asennusta

• Olet lukenut ja hyväksynyt käyttöehdot.
  • Varmista autosi suutinliittimien yhteensopivuus tuotepaketissa olevaan sisältöön.
  • eFlexFuel laitteiston saa asentaa ainoastaan bensiinillä toimiviin moottoreihin.
  • eFlexFuel soveltuu ainoastaan korkean impedanssin polttoainesuuttimille.
  • Muutossarja ei sovellu suorasuihkutuksella toimiviin moottoreihin (FSI, TSI, GDI, jne.)
  • Huomioi polttoainejärjestelmän riittävyys, koska E85-polttoainetta syötetään enemmän kuin bensiiniä.
  • Auton tulee olla normaalissa toimintakunnossa ja säännöllisesti huollettu.
  • Moottorin lambda-anturin tulee toimia normaalisti (hyväksytty katsastuksen päästömittaus).
  • eFlexFuel on tarkoitettu 12V-sähköjärjestelmille.
  • Asennuspaikan suositeltu minimilämpötila +10 °C. Muoviosat voivat rikkoontua kylmissä oloissa.