eFlexFuel | Asennuksen viimeistely
Videolinkki
  1. Käynnistä moottori.
  2. Moottorin tulee käydä normaalisti. Tosin ensimmäinen käynnistyskerta asennuksen jälkeen voi olla hieman heikko, jos etanolianturi on asennettu tulolinjaan (polttoainelinjassa ei ole polttoainetta)
  3. Kun olet käynnistänyt moottorin, varmista etanolianturin asennuksessa tehtyjen polttoaineliitosten pitävyys. Pienikin vuoto voi aiheuttaa tulipalovaaran.
  4. Mikäli auto ei käynnisty, tarkista johtosarjan maajohdon kiinnitys.
  5. Mikäli moottori käy huonosti, tarkasta suutinliittimen napaisuus ja kytkentä.
  6. Voit tarkastella laitteen toimintaa mobiililaitteella.
  7. Asennus on valmis ja voit tankata autoosi bensiiniä, E85-polttoainetta tai niiden seosta.

Tutustu myös Asennuksen jälkeen kategorian artikkeleihin, miten auton kuuluu toimia asennuksen jälkeen.