• Uusimmissa laitteissa ei ole PIN-koodia. Laite paritetaan, jonka jälkeen otetaan yhteys laitteeseen. Käynnistä eFlexFuel App vasta, kun paritus on tehty.
  • PCB4.2 versioissa pin-koodi on 8585. Yhteydenottoon käytetään eFlexFuel App sovellusta.
  • Jos laitteesi on PCB 4.3-5.0 versio niin pin-koodi on 858585.
  • Vanhoissa alumiinilaitteissa pin-koodi voi olla mikä vaan nelinumeroinen luku. Pin-koodi on kerrottu vanhan version ohjekirjassa tai pakkauslistassa.