Auton moottoritila voi häiritä bluetooth-yhteyttä. Tämä voi aiheuttaa huonon kuuluvuuden eFlexFuel ohjainyksikön ja yhdistetyn laitteen välille.

Paksut auton eristeet tai kotelomainen ohjainyksikön kiinnitys moottoritilaan voi aiheuttaa kuuluvuushäiriötä.

Kokeile seuraavaa:

• Ota yhteys eFlexFueliin nokkapelti auki. Kokeile, jos silloin yhteys myös pätkii.
    • Jos yhteys pätkii; 1) Kokeile siirtää ohjainyksikköä eri paikkaan. 2) Siirrä johtosarjaa pois muista johdoista tai korkeajännitekomponenttien läheisyydestä.

Jos yhteys paranee nokkapelti auki niin voidaan olettaa, että auton eristeet heikentävät bluetooth-signaalia niin paljon, että yhteys katkeaa.