Auton vikavalot voivat syttyä monestakin eri syystä. Jos vikavalo syttyi eFlexFuel asennuksen jälkeen, on syytä epäillä, että laite ei ole kytketty oikein.

Ratkaisu

Tarkasta ensiksi mikä vikakoodi on kyseessä.

• Jos vika liittyy sytytykseen niin on syytä epäillä, että johtosarja on kytketty väärin tai huonosti.

Tarkasta eFlexFuel App -sovelluksella antaako eFlexFuel vikakoodeja.

• Tarkasta etanolipitoisuus, että se näyttää oikea pitoisuutta.
  • Tarkasta lämpötila-anturin lukema, että se on oikea.

Tarkasta eFlexFuel-laitteen johtosarja

• Varmista maajohdon kunnollinen kiinnitys.
  • Akun maanapa on paras paikka maajohdolle.
  • Varmista, että jokainen sylinterille menevät johtoliitin ja liittimien terminaali on kunnolla kytketty.

Varmista, että sylintereille menevät koirasliittimet ovat polariteetiltään oikein päin kytketty (yleismittari-kohta ohjekirjassa).

• Tarkasta, että eFlexFuel-laitteen riviliittimen pinnit ovat suorassa. eFlexFuel-laite on vikaantunut ja se on korvattava uudella.