eFlexFuelin valmistajan tai jälleenmyyjän antamat yhteensopivuustiedot ovat aina suuntaa-antavia. eFlexFuel asennetaan lähes poikkeuksetta käytettyyn autoon, jonka ominaisuudet ovat voineet muuttua alkuperäiseen verrattuna. Tästä syystä voikin olla tilanteita, joissa tuote soveltuu 99 % identtisistä autoista, mutta ei sovellu 1%:iin. Esimerkiksi liian kuluneet sytytyspuolen- ja polttoaineen syötön osat voivat häiritä laitteen toimintaa siten, ettei se toimi tarkoitetulla tavalla.