Voit ottaa yhteyttä tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Yhteensopivuudet

Tarkastathan eflexfuel.fi sivuston yhteensopivuustaulukon ennen kuin lähestyt meitä lomakkeella.

Esitä nämä ajoneuvon tiedot viestissäsi:

• Rekisteritunnus
  • Merkki
  • Malli
  • Vuosimalli
  • Teho
  • Iskutilavuus

Tuki

Tukiasiat priorisoimme aina ensimmäiseksi.

Ilmoita sähköpostissa ainakin seuraavat asiat, jotta voimme vastata mahdollisimman nopeasti ja helposti asiaanne:

• Mikä laiteversio sinulla on käytössä? (Löytyy ohjainyksikön takaa tyyppikilvestä)
  • Mikä firmware laitteessa on? Löytyy eFlexFuel Appilla (ei pakollinen tieto)
  • Mistä ostit eFlexFuelin ja koska?
  • Missä asennutit eFlexFuelin?
  • Mikä ajoneuvo kyseessä? (rekisteritunnus, merkki, malli, jne…)

Asiakaspalautus

Jos olet ostanut laitteen Motonetistä tai meidän verkkosivujemme kautta niin ole yhteydessä meidän tukeemme ensiksi.

Yhteydenottolomake

Maximum size: 1MB.
Allowed file types: .jpg, .jpeg, .png.