Voit ottaa yhteyttä tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Yhteensopivuudet

Tarkastathan eflexfuel.fi sivuston yhteensopivuustaulukon ennen kuin lähestyt meitä lomakkeella.

Esitä nämä ajoneuvon tiedot viestissäsi:

• Rekisteritunnus
  • Merkki
  • Malli
  • Vuosimalli
  • Teho
  • Iskutilavuus

Tuki

Tukiasiat priorisoimme aina ensimmäiseksi.

Asiakaspalautus

Jos olet ostanut laitteen Motonetistä tai meidän verkkosivujemme kautta niin ole yhteydessä meidän tukeemme ensiksi.

Yhteydenottolomake

Pyydämme sinulta seuraavaksi joitakin perustietoja, jotka auttavat meitä löytämään sinulle vastauksen nopeammin.

Tähdellä* merkatut kentät ovat pakollisia.

Jos kyllä niin lataatko kuvankaappauksen data-ruudusta viestiin mukaan

Maximum size: 1MB.
Allowed file types: .jpg, .jpeg, .png.